Wednesday, November 16, 2011

DeCluttering

Decluttering ni Oprah la buat glamer nih.. Senang cakap clutter tu semak.. Decluttering tu cam buang semak2 la.. So that's what I am doing now.. Buang segala semak samun yang accumulated sejak aku dok sini..

I am getting better at it skrg.. Aku rasa cz dah matured kut and exposed to more things.. Cam gambar tu dari berkotak2 aku managed to squeeze into two main A4 size kotak.. Banyak benda aku buang termasukla losyen and syampoo yang lama2 tuu.. Huhuhuuuu...

Aku kena sort betui2 cz I dun want to bring clutter in my new home. Yang paling aku musykil is nak buang baju kat mana.. Banyak baju sangat la plak.. Hurmmm.. Aku rasa semua org patut pakai uniform jek.. Baru takyah beli baju dah..

No comments: